TEŞEKKÜRLER SUNGURLU, SMA DEĞİL İBOŞ KAZANDI

TEŞEKKÜRLER SUNGURLU, SMA DEĞİL İBOŞ KAZANDI

İlçemizin evladı SMA Tip 1 ölümcül kas hastası İbrahim Çalış bebeğimiz verilen yoğun çabalar ve sizlerin desteği ile mutlu sona ulaştı. Kampanyaya emek veren tüm gönüllülere teşekkür etmek ve kampanyanın tamamlanmasını kutlamak amaçlı bugün mesire kafede kutlama yapıldı.

Kutlama programına Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Hakan Tekercioğlu, belediye başkan yardımcılarımız Sakine Sarıyüce ve Mükremin Dağaşan, Belediye Meclis üyelerimiz Ali Keçelioğlu, Mesut Özsaray, Mehmet Tevfik Akyüz ve Ömer Taştemur, İbrahim bebeğin annesi Tuğba Çalış babası Mansur Çalış, yakın akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kampanyanın başladığı ilk andan itibaren desteklerini esirgemediği için Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e teşekkür eden Çalış ailesi, “ Uzun bir zamandır gecemiz gündüzüme karışmıştı. Çok emek verdiniz çok çabaladınız. Evladımızın sağlığına inşallah kavuşacak. Sayın başkanımız hep yanımızda oldu. Bizimle ağladı bizimle güldü. Sağolsun desteğini hiç unutmayacağız. Kampanyamıza destek olan herkesten Allah razı olsun. “ diye konuştu.

İbrahim bebeğin sağlığına kavuşması için emek veren herkese teşekkür eden Başkanımız Şahiner ise“ İbrahim hepimizin evladı. Çok şükür istediğimiz sonuca ulaştık. Tuğba kızım beni aradı kampanya bitti başkanım dediğinde birlikte ağladık. Allahın izniyle yavrumuz ilacını alacak. Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Tüm hastalarımıza şifa versin. Devletimiz de inşallah bu evlatlarımızı artık görür ilaç desteği için gerekeni yapar.” ifadelerine yer verdi.

Program akabinde balonlar gökyüzüne İbrahim bebek için uçuruldu.

Önceki En Büyük Engel Sevgisizliktir.

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum